Even mijzelf voorstellen:

Ik ben Dennis Helleman, 46 jaar oud, vader van drie kinderen en woonachtig te Vlissingen. ik ben als tennisleraar al bijna 25 jaar actief in de regio Zeeland, ik ben in 1994 gestart met geven van tennislessen in Vlissingen na het behalen van tennislicentie – B op het CIOS te Goes.
Ik ben nog steeds hoofdtrainer van tennisvereniging LTC DOS, naast deze job ben ik een aantal jaar geleden door mijn samenwerking met TOZ op de banen van tennisvereniging L.T.C. de Schenge beland om training te geven aan senioren. Deze combinatie bevalt mij als trainer prima en kijk dan ook uit de samenwerking.

We zullen als bestuur en ik als trainer nauw communiceren om tennis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor nieuw leden en huidige leden!
Ik wens jullie allen een voorspoedige start van het voorjaar en hoop jullie dan ook te mogen begroeten bij L.T.C. de Schenge.
Met vriendelijke groet,

Dennis Helleman