Lidmaatschapsvormen L.T.C. de Schenge Arnemuiden (2019)

In dit overzicht worden alle vormen van lidmaatschap beschreven. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt stilzwijgend voortgezet tenzij men zich uiterlijk 31/12 schriftelijk heeft afgemeld. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Aanmelden als nieuw lid kan op ieder moment gedurende het jaar. Indien wordt aangemeld na 15 juli, dan zal er 30% korting worden verleend op onderstaande contributie bedragen. Aanmelden na 15 september geeft 50% korting. Afmelden van lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren vóór 1 januari van het volgende kalenderjaar. Dit kan door een briefje af te geven bij de ledenadministratie, door het formulier op onze website in te vullen of een email naar de ledenadministratie te sturen, met daarin graag ook de reden van afmelding

Lidmaatschap

Senior Lidmaatschap

Voor leden van 18 jaar en ouder, volledig KNLTB lid
(lid van de Nationale Tennisbond)

Dit is het reguliere lidmaatschap voor leden van 18 jaar en ouder. Een senior lid wordt ingeschreven bij de nationale tennisbond (KNLTB), mag vrij tennissen op ons tennispark volgens de regels beschreven in het baanreglement (zie website) en kan aan alle toernooien en activiteiten van de vereniging deelnemen. Bovendien kan een senior lid deelnemen aan de KNLTB competitie en KNLTB toernooien. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch (stilzwijgend) voortgezet, tenzij men zich uiterlijk 31/12 schriftelijk heeft afgemeld.

€130,- per jaar

Junior Lidmaatschap

Voor jeugdleden tot 18 jaar, volledig KNLTB lid

Dit is het reguliere lidmaatschap voor jeugdleden jonger dan 18 jaar. Junior leden worden ingeschreven bij de KNLTB, krijgen een pasje met foto en mogen aan de KNLTB competitie en KNLTB toernooien deelnemen. Een jeugdlid wordt senior lid in het jaar dat hij/zij 18 jaar wordt (maakt niet uit of de verjaardag aan het begin of einde van het jaar is). Junioren hebben beperkte rechten om ’s avonds vrij te spelen (zie details in het Baanreglement). Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch (stilzwijgend) voortgezet, tenzij men zich uiterlijk 31/12 schriftelijk heeft afgemeld.

€55 per jaar

Competitie Lidmaatschap

Voor KNLTB leden van andere verenigingen

Een competitielid is iemand die reeds lid is van een andere tennisvereniging en bij LTC De Schenge aan 1, 2 of 3 onderdelen van de KNLTB competitie meedoet. De 3 onderdelen zijn voorjaars-, mixed- en herfstcompetitie. Een competitielid mag vrij spelen op ons tennispark tijdens de periode van zijn/haar competitie onderdeel.
Competitieleden zijn (volgens de regels van de KNLTB) verplicht minimaal 4 keer deel te nemen aan het competitie onderdeel waarvoor is ingeschreven.

€40,- per
competitie
onderdeel per
jaar, excl.
team bijdrage

Toeristen

Lidmaatschap

Voor het toeristenlidmaatschap komt iemand in aanmerking die kan aantonen buiten de provincie Zeeland te wonen en enkele weken per jaar als toerist in Zeeland verblijft (bijvoorbeeld op Camping de Witte Raaf). Toeristenleden worden niet ingeschreven bij de KNLTB en kunnen niet deelnemen aan officiële toernooien en de KNLTB competitie en kunnen niet deelnemen aan onze clubkampioenschappen.

€50 per jaar

Donateur

Donateurs zijn leden die niet (meer) actief tennissen maar de vereniging een warm hart toedragen en bij de club betrokken willen blijven.

€15 per jaar

Kosten van baanhuur bedragen €15,- per baan per uur. Bedrijven, instellingen of sponsors kunnen voor een relatiedag of een personeelsuitje alle tennisbanen (inclusief het gebruik van de kantine en BBQ) huren voor €60,- per uur (met een minimum gebruik van 3 uur). De tarieven zijn exclusief consumpties. Categorie 1, 2 & 3 sponsors krijgen 30% korting op de huurtarieven.

Kosten voor het meenemen van een introducé bedragen €5,-. Ieder lid van de vereniging mag 2 maal per jaar gratis een introducé meenemen, mits deze persoon van tevoren is aangemeld bij de ledenadministratie.

Verenigingsleden die langer dan 3 maanden geblesseerd zijn, kunnen hun pasje inleveren bij de ledenadministratie en ontvangen dan aan het einde van het jaar een deel van het betaalde lidmaatschapsgeld retour. De terugbetaling is evenredig met het aantal maanden dat het pasje ongebruikt bij de ledenadminstratie is geweest, exclusief de kosten van de KNLTB (€16,-/ jaar).

Voor vragen of onduidelijkheden graag contact opnemen met de Ledenadministratie LTC de Schenge:
Telefoon: 0118-606227, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Adres: Zuster van Donkstraat 20, 4341 LT Arnemuiden.