Onze gediplomeerde clubtrainer Dennis Helleman is gestart met een nieuwe serie tennislessen.

Iedereen die geïnteresseerd is om in het voorjaar les te nemen, kan zich hiervoor aanmelden bij de ledenadministratie, per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij inschrijving graag eventuele wensen aangeven t.a.v. partners en lestijden, zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens de indeling.

De exacte kosten van de training zullen afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen en de groepssamenstelling. We nemen contact op met alle geïnteresseerden om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Bovendien bieden we ook dit jaar weer team trainingen aan ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie. Met je competitieteam kan je een 4-tal lessen nemen in maart en begin april om je optimaal voor te bereiden op de voorjaarscompetitie. De nadruk van de team trainingen ligt op tactische zaken rondom het spelen van wedstrijden in enkelspel en dubbelspel situaties, waarbij de trainer tips zal geven over de beste manier van samenspel met jou team-genoten. De deelnemers kunnen ook zaken aangeven waar ze zelf tegenaan lopen in het spelen van wedstrijden en daarin hun spel willen verbeteren.

Voor vragen hierover graag contact opnemen met Dennis Helleman (06-1212 2201) of met René Hoondert (0118-606227)

We hopen op vele aanmeldingen voor de tennislessen!