Fit blijven tijdens de zomerstop?

Welkom bij de tennisvereniging in Arnemuiden: L.T.C. De Schenge!

Vrij tennissen op ons mooie tennispark met vier tennisbanen op elk moment van de week van 15 mei tot 31 augustus. Officieel lid van de KNLTB zodat je mee kan doen aan alle tennistoernooien in heel Nederland waarvan er ook één in Arnemuiden wordt georganiseerd begin juli!

Dit zomerabonnement voor senioren maar €37,50! en jeugd/m 17 jaar €22,50! (ALLEEN VOOR PERSONEN DIE LID ZIJN VAN EEN ANDERE SPORTVERENIGING)

*inschrijvingskosten voor toernooien zijn niet inbegrepen

Tegen een meerprijs zijn ook tennislessen mogelijk van onze eigen professionele tennisleraar. Wil je een groep opgeven? Dat kan natuurlijk ook! Ook hebben we een beperkt aantal leenrackets ter beschikking.

Aanmelden kan via: AANMELDEN ZOMERCHALLENGE

Speciale (eenmalige) aanbieding voor geïnteresseerden bevat de volgende onderdelen:

- 4 tennislessen van een gediplomeerd tennistrainer van 60 minuten (eens per week)

- Gebruik van een tennisracket

- 1 maand lang vrij tennissen op ons tennispark aan de Veerseweg nr 4 in Arnemuiden

Onze gediplomeerde clubtrainer Dennis Helleman is gestart met een nieuwe serie tennislessen.

Iedereen die geïnteresseerd is om in het voorjaar les te nemen, kan zich hiervoor aanmelden bij de ledenadministratie, per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van zondag 7 juli tot en met zondag 14 juli 2019 organiseren we alweer het 30e Jonkman Opleidingen Arne Tennis Toernooi.

Dit betekend dat vrij spelen in bovenstaande periode maar beperkt mogelijk is.
Op zondag 7 juli en het weekend van 13 en 14 juli is vrij spelen in het geheel niet mogelijk. Op de doordeweekse dagen alleen tot 16:00

Je kunt natuurlijk wel de plaatselijke deelnemers aanmoedigen in hun wedstrijden en een ieder is welkom.