Maandag 10 december om 20:15 houden wij onze jaarlijkse Algemene leden vergadering. Reserveer deze datum in uw agenda.

Agenda en stukken volgen later.

Grote Club actie
Onderhoud clubgebouw.

Ook dit jaar wordt er weer een grote clubactie georganiseerd. De L.T.C. de Schenge heeft ervoor gekozen om hier aan mee te doen. De grote clubactie is een landelijke verloting, met hele mooie prijzen. Zo is de eerste prijs € 100.000,00 belastingvrij! De trekking is op 13 december. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk leden loten kopen. Deze loten kosten € 3,00 per stuk. Van dit bedrag komt € 2,40 ten goede aan de clubkas. De verkoop mag starten vanaf zaterdag 15 september. Rond deze datum krijgen alle leden een mail van de Grote Club Actie om loten te kopen.

Vanaf dinsdag 28 augustus is het weer elke dinsdag t/m 30 oktober Toss-avond. Iedereen is welkom, start om 19:00 tot ongeveer 21:30

Als je later wilt starten kan dit natuurlijk ook. Ook kun je een of meerdere introducees meenemen.

Activiteitenkalender senioren

*************************************************************************************************************************************************

Per 20 augustus is onze gediplomeerde clubtrainer Dennis Helleman weer gestart met het geven van tennislessen.

Iedereen die geïnteresseerd is om les te nemen kan zich hiervoor aanmelden bij de ledenadministratie, per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij inschrijving graag eventuele wensen aangeven t.a.v. partners en lestijden, zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens de indeling.

De exacte kosten van de training zullen afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen en de groepssamenstelling.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dennis Helleman (06-1212 2201) of met René Hoondert (0118-606227)