De uitslag van de Rabobank Clubkas actie is bekend.

Wij hebben 72 stemmen mogen ontvangen wat een bedrag oplevert van €359,82

Een ieder die heeft bijgedragen aan dit resultaat willen wij hartelijk bedanken.

Grote Club actie
Aanschaf extra houten buitentafel met 2 zitbanken.

Ook dit jaar wordt er weer een grote clubactie georganiseerd. De L.T.C. de Schenge heeft ervoor gekozen om hier aan mee te doen. De grote clubactie is een landelijke verloting, met hele mooie prijzen. Zo is de eerste prijs € 100.000,00 belastingvrij! De trekking is op 11 december. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk leden loten kopen. Deze loten kosten € 3,00 per stuk. Van dit bedrag komt € 2,40 ten goede aan de clubkas. De verkoop mag starten vanaf zaterdag 14 september. Rond deze datum krijgen alle leden een mail van de Grote Club Actie om loten te kopen.

Speciale (eenmalige) aanbieding voor geïnteresseerden bevat de volgende onderdelen:

- 4 tennislessen van een gediplomeerd tennistrainer van 60 minuten (eens per week)

- Gebruik van een tennisracket

- 1 maand lang vrij tennissen op ons tennispark aan de Veerseweg nr 4 in Arnemuiden