Op vrijdag 28 februari van 14:00 tot 16:00 uur zal onze nieuwe trainer Jasper Smit een gratis clinic verzorgen op ons tennispark voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar.

Alle kinderen van die leeftijd zijn van harte welkom om op een leuke manier de beginselen van de tennissport aan te leren en mee te doen met sportieve spelletjes.

Clubtrainer

Hierbij willen we jullie meedelen dat we per 1 april 2020 een nieuwe trainer hebben die de tennislessen voor ons gaat verzorgen. En dat is Jasper Smit.

Jasper wil graag bij onze vereniging aan de slag en staat klaar om iedereen die zijn tennisvaardigheden wil verbeteren daarbij te helpen. Van beginner tot gevorderd.

Jasper is 28 en sinds 2011 trainer bij tennisvereniging Dauwendaele.

Hij speelt zelf ook nog regelmatig competitie en toernooien met een speelsterkte 3 in singel en 4 in de dubbel.

Jasper zal voor ons in het nieuwe eerste mix-team op zaterdag competitie spelen.

Vanaf 1 april zal hij de lessen gaan geven.

Voor die tijd krijgen jullie een uitnodiging om deel te nemen aan de lessen.

We willen Dennis Helleman heel veel bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Veel tennisplezier en mochten er vragen/opmerkingen zijn, dan horen we dat graag.

Hier de activiteitenkalender senioren 2020

Wedstrijdoverzicht Erk Intersport Wintercompetitie 2019-2020