Speciale (eenmalige) aanbieding voor geïnteresseerden bevat de volgende onderdelen:

- 4 tennislessen van een gediplomeerd tennistrainer van 60 minuten (eens per week)

- Gebruik van een tennisracket

- 1 maand lang vrij tennissen op ons tennispark aan de Veerseweg nr 4 in Arnemuiden

Beste leden,

Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten:

Onze gediplomeerde clubtrainer Dennis Helleman is gestart met een nieuwe serie tennislessen.

Iedereen die geïnteresseerd is om in het voorjaar les te nemen, kan zich hiervoor aanmelden bij de ledenadministratie, per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van zondag 7 juli tot en met zondag 14 juli 2019 organiseren we alweer het 30e Jonkman Opleidingen Arne Tennis Toernooi.

Dit betekend dat vrij spelen in bovenstaande periode maar beperkt mogelijk is.
Op zondag 7 juli en het weekend van 13 en 14 juli is vrij spelen in het geheel niet mogelijk. Op de doordeweekse dagen alleen tot 16:00

Je kunt natuurlijk wel de plaatselijke deelnemers aanmoedigen in hun wedstrijden en een ieder is welkom.