Regeling Introducé:


Hierbij willen we jullie graag informeren over een wijziging in de regels betreffende het meenemen van een introducé naar de tennisbaan.

De tennisvereniging is nog steeds geïnteresseerd in het werven van nieuwe leden. Als iemand een familielid, kennis, buurman of collega een keertje mee wil nemen om te gaan tennissen, dan kan dat. We hopen dan natuurlijk dat deze persoon het tennissen ook leuk zal vinden en vervolgens lid wordt van onze vereniging.

Een introducé meenemen moet vooraf worden aangemeld bij de ledenadministratie. Je kunt dit heel eenvoudig doen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , met de naam en woonplaats van de introducé en de datum waarop je met deze persoon gaat tennissen.

Ieder lid van de tennisvereniging mag per seizoen 2 keer gratis een introducé meenemen. Als je meer dan 2 keer per seizoen met iemand wil gaan tennissen die geen lid is, dan kost je dat 5 euro per introducé. Aan het einde van het seizoen zal dit van je bankrekening worden afgeschreven.

Voor een introducé gelden verder de normale regels van de tennisvereniging, dus bijvoorbeeld het dragen van tennisschoenen is verplicht. Iemand mag maximaal 3 keer in 1 seizoen als introducé met een lid van de tennisvereniging meekomen. Voor de 4e keer gaan tennissen betekent dat hij/zij zelf lid moet worden. Indien een introducé lid wordt van de vereniging, dan worden reeds betaalde introducé gelden in dat seizoen op het lidmaatschapsgeld in mindering gebracht. Voor jeugdleden geldt dat ieder jeugdlid twee keer per seizoen een vriendje of vriendinnetje mee naar de jeugdinstuif mag nemen.

We verzoeken alle leden vriendelijk toe te zien op handhaven van deze spelregels. Een introducé is dus van harte welkom op de tennisbaan, zo lang deze maar van te voren per e-mail is aangemeld bij de ledenadministratie.

Indien hier vragen over zijn, dan graag contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

R. Hoondert
Ledenadministratie LTC de Schenge
Telefoon: 0118-606227 / Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.