Regeling Introducé:


Hierbij willen we jullie graag informeren over een wijziging in de regels betreffende het meenemen van een introducé naar de tennisbaan.

De tennisvereniging is nog steeds geïnteresseerd in het werven van nieuwe leden. Als iemand een familielid, kennis, buurman of collega een keertje mee wil nemen om te gaan tennissen, dan kan dat. We hopen dan natuurlijk dat deze persoon het tennissen ook leuk zal vinden en vervolgens lid wordt van onze vereniging.

  • Iemand van 18 jaar of ouder die interesse heeft in de tennis kan via de website een proeflidmaatschap aanvragen en mag dan 3 keer gratis met een lid van de vereniging mee gaan tennissen. Bij het reserveren van de baan wordt ingeschreven met de tekst “Proeflid” en de naam van het Proeflid.
  • Indien iemand niet is aangemeld als "Proeflid", dan is het tarief voor het meenemen van een introducé 3 euro per keer.
  • Iemand mag maximaal 6 keer per jaar mee gaan tennissen als introducé. Bij het reserveren van de baan wordt ingeschreven als “introducé” met de naam van de introducé. Degene die de introducé meeneemt zal binnen enkele weken na de reservering een Tikkie ontvangen voor de betaling.

  • Jeugdleden mogen twee keer per seizoen een vriendje of vriendinnetje gratis meenemen naar de instuif.

   Voor een introducé gelden de normale regels van de tennisvereniging, dus bijvoorbeeld het dragen van tennisschoenen is verplicht.
   Indien een introducé lid wordt van de vereniging, dan worden reeds betaalde introducé gelden in dat seizoen op het lidmaatschapsgeld in mindering gebracht.
   We verzoeken alle leden vriendelijk toe te zien op handhaven van deze spelregels.
   Indien hier vragen over zijn, dan graag contact opnemen met ondergetekende.

   Met vriendelijke groet,
   R. Hoondert
   Voorzitter LTC de Schenge

   Telefoon: 0118-606227 / Email:
                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.