Lidmaatschapsvormen L.T.C. De Schenge Arnemuiden (2021)

In dit overzicht worden alle vormen van lidmaatschap beschreven. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt stilzwijgend voortgezet tenzij men zich uiterlijk 31/12 schriftelijk heeft afgemeld.

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Regelmatig zijn er aanbiedingen voor nieuwe leden. Aanmelden als nieuw lid kan op ieder moment tijdens het jaar. Bij aanmelding na 15 juli zal er 30% korting worden verleend op onderstaande contributie bedragen. Aanmelden na 15 september geeft 50% korting.

Afmelden dient te gebeuren vóór 1 januari van het volgende kalenderjaar. Dit kan via het formulier op onze website of een email naar de ledenadministratie. 

Lidmaatschap

Omschrijving

Contributie

Senior Lidmaatschap

Voor leden van 18 jaar en ouder

Dit is het reguliere lidmaatschap voor leden van 18 jaar en ouder. Een senior lid wordt ingeschreven bij de nationale tennisbond (KNLTB), mag vrij tennissen op ons tennispark volgens de regels beschreven in het baanreglement (zie website) en kan aan alle toernooien en activiteiten van de vereniging deelnemen. Bovendien kan een senior lid deelnemen aan de KNLTB competitie en KNLTB toernooien. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch (stilzwijgend) voortgezet, tenzij men zich uiterlijk 31/12 schriftelijk heeft afgemeld.

€130 per jaar

Junior Lidmaatschap

 

Voor jeugdleden tot 18 jaar

Dit is het reguliere lidmaatschap voor jeugdleden jonger dan 18 jaar. Junior leden worden ingeschreven bij de KNLTB, krijgen een pasje met foto en mogen aan de KNLTB competitie en KNLTB toernooien deelnemen. Een jeugdlid wordt senior lid in het jaar dat hij/zij 18 jaar wordt (maakt niet uit of de verjaardag aan het begin of einde van het jaar is). Junioren hebben beperkte rechten om ’s avonds vrij te spelen (zie details in het Baanreglement). Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch (stilzwijgend) voortgezet, tenzij men zich uiterlijk 31/12 schriftelijk heeft afgemeld.

€55 per jaar

Trainings Lidmaatschap

Een Trainingslid is iemand die reeds lid is van een andere tennisvereniging, daar een KNLTB-nummer heeft en bij LTC De Schenge komt om tennisles te nemen. Trainingsleden worden door LTC de Schenge NIET ingeschreven bij de KNLTB.

€38 per jaar

Competitie Lidmaatschap

Voor KNLTB leden van andere verenigingen

Een competitie lid is iemand die reeds lid is van een andere tennisvereniging en bij LTC De Schenge aan 1, 2 of 3 onderdelen van de KNLTB competitie meedoet. De 3 onderdelen zijn voorjaars-, mixed- en herfstcompetitie. Een competitie lid mag vrij spelen op ons tennispark tijdens de periode van zijn/haar competitie onderdeel. Competitieleden zijn (volgens de regels van de KNLTB) verplicht minimaal 4 keer deel te nemen aan het competitie onderdeel waarvoor is ingeschreven.

€40,- per competitie onderdeel per jaar, excl. team bijdrage

Toeristen Lidmaatschap

Voor het toeristenlidmaatschap komt iemand in aanmerking die kan aantonen buiten de provincie Zeeland te wonen en enkele weken per jaar als toerist in Zeeland verblijft (bijvoorbeeld op Camping de Witte Raaf). Toeristenleden met een KNLTB-pas kunnen deelnemen aan officiële toernooien. Toeristenleden zonder KNLTB-pas kunnen uitsluitend vrij spelen op ons tennispark en kunnen niet deelnemen aan de clubkampioenschappen.

€50 p/jr zonder KNLTB-pas

      of

€70 p/jr met KNLTB-pas

Donateur

Donateurs zijn leden die niet (meer) actief tennissen maar de vereniging een warm hart toedragen en bij de club betrokken willen blijven.

€15,- per jaar

Nieuwe leden zijn verplicht om bij inschrijving hun IBAN-bankrekeningnummer op te geven. De jaarlijkse contributie wordt eind februari afgeschreven per automatische incasso. Een uitzondering hierop zijn actielidmaatschappen en lidmaatschappen die gedurende het jaar worden aangegaan. De contributie dient in deze gevallen betaald te worden via een Tikkie-betaalverzoek die per mail of WhatsApp gestuurd zal worden door de voorzitter (René Hoondert), de penningmeester (Erik Bakker) of de ledenadministrateur (Melvin Bakker).

Kosten van baanhuur bedragen €15,- per baan per uur. Bedrijven, instellingen of sponsors kunnen voor een relatie dag of een personeelsuitje alle tennisbanen (inclusief het gebruik van de kantine en BBQ) huren voor €60,-per uur (met een minimum gebruik van 3 uur). De tarieven zijn exclusief consumpties. Categorie 1, 2 & 3 sponsors krijgen 30% korting op de huurtarieven.

Kosten voor het meenemen van een introducé bedragen €3,-.

Verenigingsleden die langer dan 3 maanden geblesseerd zijn, kunnen hun pasje inleveren bij de ledenadministratie en ontvangen aan het einde van het jaar een deel van het betaalde lidmaatschapsgeld retour. De terugbetaling is evenredig met het aantal maanden dat het pasje ongebruikt bij de ledenadministratie is geweest, exclusief de kosten van de KNLTB (€18 per jaar). Iemand die aan de ledenadministratie schriftelijk heeft gemeld niet te kunnen tennissen vanwege zwangerschap krijgt in december 3 maanden lidmaatschap terug betaald (excl. kosten KNLTB pasje).

Voor vragen of onduidelijkheden graag contact opnemen met de Ledenadministratie LTC de Schenge, per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..