In memoriam Hans Wildeboer

Dinsdagavond is ons lid Hans Wildeboer als gevolg van een hartstilstand overleden op ons tennispark tijdens de wekelijkse toss-avond. Reanimatie door enkele andere leden en door de opgeroepen hulpdiensten mocht helaas niet meer baten. Onze gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden van Hans.

Hans was actief lid van onze vereniging in de jaren 80 en 90. Onlangs was Hans weer lid geworden.

We wensen familie en nabestaanden heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

Bestuur en leden van LTC de Schenge
Van zondag 11 juli tot en met zondag 18 juli 2021 organiseren we alweer het 32e Jonkman Opleidingen ATT toernooi

Dit betekend dat vrij spelen in bovenstaande periode maar beperkt mogelijk is.
Op zondag 11 juli en het weekend van 17 en 18 juli is vrij spelen in het geheel niet mogelijk. Op de doordeweekse dagen alleen tot 16:00

Je kunt natuurlijk zelf meedoen aan dit super gezellige toernooi.

Vanaf dinsdag 8 juni is het weer elke dinsdag t/m 6 juli Toss-avond. Iedereen is welkom, start om 19:00 tot ongeveer 21:30

Als je later wilt starten kan dit natuurlijk ook. Ook kun je een of meerdere introducees meenemen.

Zomer Challenge 2021

Tennis is geen contactsport

Ons tennispark in Arnemuiden is voor alle leden geopend voor trainingen en vrij spelen.

Wordt nu lid (inclusief KNLTB pas) van 1 juni t/m 31 augustus voor €49,-

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Aanmelden Zomer Challenge 2021

Hier de activiteitenkalender senioren 2021