Aanstaande vrijdagavond speelt het Nederlands voetbalelftal in de kwartfinale tegen Argentinië.

Vind je het leuk om deze wedstrijd samen te beleven, dat kan in ons clubgebouw aan de Veerseweg. Clubgebouw is vanaf 19:00 geopend.

Graag even aangeven (voor vrijdag) als je hierbij aanwezig wilt zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hierbij bedanken wij alle deelnemers die onze vereniging gesteund hebben door loten te kopen van de Grote Clubactie.

Grote clubactie 2022

Check hier of u lot(en) in de prijzen is gevallen

Beste leden,

We kunnen al weer opgeven voor de competitie in het voorjaar van 2023.

De knltb heeft een aantal veranderingen doorgevoerd:

De vrijdagavondcompetitie is net als afgelopen jaar weer om de week.

De dames- en herencompetitie op de vrijdagavond is vanaf 2023 landelijk en niet meer regionaal. Dit is gedaan, zodat er beter op niveau en afstand ingedeeld kan worden. Dit betekent niet dat je het hele land door moet. Er wordt nog steeds op de afstand gelet bij het indelen. Het kan wel zijn dat je een keer naar Bergen op Zoom moet. Maar qua afstand is Aardenburg vergelijkbaar.

De zaterdag mix is nog steeds na de voorjaarscompetitie, maar heeft 2 mixen minder dan voorheen.

Dit betekent dat je dus een herendubbel, damesdubbel en 2 mixen speelt.

Wil je in 2023 deelnemen aan de KNLTB voorjaarscompetitie, dan kun je je inschrijven via:

Hier de activiteitenkalender senioren 2022

Voor het spelen op onze tennisbanen moet er vooraf gereserveerd worden op ons reserveringssysteem

Hieronder de regels betreffende reservering:

• Zonder online reservering vooraf mag er niet getennist worden.
  • Voor enkelpartijen mag je maximaal 1 uur per dagdeel per koppel reserveren. Het is niet de bedoeling dat persoon A 1 uur reserveert en persoon B het uur daarna reserveert terwijl ze samen gaan tennissen.
  • Voor dubbelpartijen mag je maximaal 1 ½ uur per dagdeel reserveren.
  • Je mag doorspelen als er geen reservering na je is op de door jouw gereserveerde baan.
  • Overstappen naar een andere baan is mogelijk indien deze leeg ligt en niet gereserveerd is.
  • Een tennisbaan reserveren mag niet langer dan 3 weken van te voren.

Bovenstaande regels zijn bedoeld dat elk lid de mogelijkheid heeft om te reserveren en te tennissen.

We hopen dan ook dat elk lid zich houdt aan bovenstaande regels.

Vriendelijke groet

Bestuur L.T.C. de Schenge