Grote Club actie

Ook dit jaar wordt er weer een grote clubactie georganiseerd. De L.T.C. de Schenge heeft ervoor gekozen om hier aan mee te doen. De grote clubactie is een landelijke verloting, met hele mooie prijzen. Zo is de eerste prijs € 100.000,00 belastingvrij! De trekking is op 8 december. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk leden loten kopen. Deze loten kosten € 3,00 per stuk. Van dit bedrag komt € 2,40 ten goede aan de clubkas. De verkoop mag starten vanaf zaterdag 18 september. De jeugdleden van LTC de Schenge gaan langs de deuren om loten te verkopen

Doel
L.T.C. de Schenge heeft als doel gesteld: "Activiteiten en spullen voor de jeugdleden".

Werking
In de week van 19 september krijgt ieder lid een mail om loten te kopen. Wij willen een ieder oproepen om zoveel mogelijk loten te kopen natuurlijk!

Klik hier om loten te kopen

Bestuur L.T.C. de Schenge

In de winter gewoon competitie spelen? Dat kan nu door mee te doen aan de wintercompetitie voor heren.

Wintercompetitie 2021/2022

Beoefen in de actieperiode van 1 augustus tot en met 31 december 2021 een tweede sport voor slechts €10,-

Geldig voor leden als niet leden t/m 17 jaar

Voor meer info neem contact op met René Hoondert 06 30952377

Combi abonnement voetbal-tennis

Klik hier om je aan te melden

Hier de activiteitenkalender senioren 2021

Voor het spelen op onze tennisbanen moet er vooraf gereserveerd worden op ons reserveringssysteem

Hieronder de regels betreffende reservering:

• Zonder online reservering vooraf mag er niet getennist worden.
  • Voor enkelpartijen mag je maximaal 1 uur per dagdeel per koppel reserveren. Het is niet de bedoeling dat persoon A 1 uur reserveert en persoon B het uur daarna reserveert terwijl ze samen gaan tennissen.
  • Voor dubbelpartijen mag je maximaal 1 ½ uur per dagdeel reserveren.
  • Je mag doorspelen als er geen reservering na je is op de door jouw gereserveerde baan.
  • Overstappen naar een andere baan is mogelijk indien deze leeg ligt en niet gereserveerd is.
  • Een tennisbaan reserveren mag niet langer dan 3 weken van te voren.

Bovenstaande regels zijn bedoeld dat elk lid de mogelijkheid heeft om te reserveren en te tennissen.

We hopen dan ook dat elk lid zich houdt aan bovenstaande regels.

Vriendelijke groet

Bestuur L.T.C. de Schenge