Regeling introducés tussen de 3 Middelburgse verenigingen
(Datum overeenkomst: 14 mei 2018)

Volgens het samenwerkingsverband tussen de drie Middelburgse tennisverenigingen kunnen leden van TV Dauwendaele, MLTC en LTC De Schenge Arnemuiden door permanente leden van elk van deze verenigingen gratis worden geïntroduceerd op elk van de 3 tennisparken. Hiervoor gelden dus de normale introducé tarieven niet.
Het is echter niet de bedoeling dat leden van 1 bepaalde tennisvereniging nu uit 3 locaties kunnen kiezen om te gaan tennissen. Er dient altijd minstens 1 permanent lid van de gast-vereniging (waar gespeeld wordt) deel te nemen.

  • Door alle spelers (dus ook door de introducés) moet er worden afgehangen.
  • Jeugdleden mogen alleen introducés meenemen voor 18:00 uur.
  • Introducés kunnen uitsluitend worden toegelaten indien de bezetting van de banen dit toelaat. Wanneer alle banen in de avond bezet zijn, dan hebben eigen leden van de gast-vereniging voorrang op introducés.
  • De introducéregeling geldt niet wanneer alle banen door competitie, training, clubkampioenschappen of gezelligheidstoernooitjes bezet zijn.
  • Voor een introducé gelden verder de normale regels van de tennisvereniging waar gespeeld wordt, zoals bijvoorbeeld de verplichting tot het dragen van tennisschoenen.