Beste leden,

We kunnen al weer opgeven voor de competitie in het voorjaar van 2023.

De knltb heeft een aantal veranderingen doorgevoerd:

De vrijdagavondcompetitie is net als afgelopen jaar weer om de week.

De dames- en herencompetitie op de vrijdagavond is vanaf 2023 landelijk en niet meer regionaal. Dit is gedaan, zodat er beter op niveau en afstand ingedeeld kan worden. Dit betekent niet dat je het hele land door moet. Er wordt nog steeds op de afstand gelet bij het indelen. Het kan wel zijn dat je een keer naar Bergen op Zoom moet. Maar qua afstand is Aardenburg vergelijkbaar.

De zaterdag mix is nog steeds na de voorjaarscompetitie, maar heeft 2 mixen minder dan voorheen.

Dit betekent dat je dus een herendubbel, damesdubbel en 2 mixen speelt.

Wil je in 2023 deelnemen aan de KNLTB voorjaarscompetitie, dan kun je je inschrijven via:

1.Je kunt tot en met zondag 11 december 2022 inschrijven. NB: dit geldt voor alle competitiespelers en voor degenen die reserve willen zijn!

Bij opgave na 11 december word je op de reservelijst geplaatst.

1. Je wordt geacht minimaal 4 competitiedagen te kunnen spelen! Kun je dit niet, geef je dan op als reserve. Bij het opgeven van het aantal teams aan de KNLTB zullen we rekening houden met het aantal spelers dat minimaal 4 keer kan spelen. Competitieleden die voor meerdere verenigingen uitkomen zijn verplicht minimaal 4 keer per vereniging mee te doen.
  2. Je schrijft in als persoon, niet als team. Wel kun je een voorkeur aangeven voor de teamsamenstelling, hier zal zo veel mogelijk rekening mee worden gehouden.
  3. De beschikbare competitiesoorten vind je in de bijlage. Op het inschrijfformulier is er een voorselectie van een aantal competitiesoorten gemaakt.

Het is mogelijk om aan een andere competitiesoort dan de voor geselecteerde opties mee te doen indien je daarvoor voldoende teamgenoten weet te vinden.

Je kan je inschrijven voor meerdere competities op verschillende dagen. Gaarne aangeven aan hoeveel verschillende competities je zou willen meedoen. Ook je voorkeur s.v.p. aangeven.

1. In 2017 is een nieuwe competitie van start gegaan: 8&9 Tennis. Deze competitievorm is speciaal voor speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau. LTC De Schenge biedt (bij voldoende belangstelling) deelname aan deze competitie in het najaar 2020 ook weer aan op de donderdagavond.
  2. Het kan zijn dat er niet voldoende deelnemers zijn in jouw categorie of voor jouw speelsterkte. In dat geval gaan we samen kijken naar een oplossing, wellicht icm samenwerking met andere verenigingen.
  3. Inschrijven via:https://form.jotform.com/223061997390361

Graag het formulier volledig invullen.

Speeldata vindt je in de bijlage.

Met vriendelijke groet,

Namens de TC,