Grote Club actie

Ook dit jaar wordt er weer een grote clubactie georganiseerd. De L.T.C. de Schenge heeft ervoor gekozen om hier aan mee te doen. De grote clubactie is een landelijke verloting, met hele mooie prijzen. Zo is de eerste prijs € 100.000,00 belastingvrij! De trekking is op 28 november. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk leden loten kopen. Deze loten kosten € 3,00 per stuk. Van dit bedrag komt € 2,40 ten goede aan de clubkas. De verkoop mag starten vanaf zaterdag 23 september.

Doel
L.T.C. de Schenge heeft als doel gesteld: "Activiteiten en spullen voor de jeugdleden".

Werking
In de week van 23 september krijgt ieder lid een mail om loten te kopen. Wij willen een ieder oproepen om zoveel mogelijk loten te kopen natuurlijk!

Klik hier om loten te kopen

Bestuur L.T.C. de Schenge