Wil je in 2020 deelnemen aan de KNLTB voorjaarscompetitie, dan kun je je inschrijven via: https://form.jotformeu.com/62572356149360

1. Je kunt tot en met zondag 1 december 2019 inschrijven. NB: dit geldt voor alle competitiespelers en voor degenen die reserve willen zijn!

Bij opgave na 1 december 2019 word je op de reservelijst geplaatst.

2. Je wordt geacht minimaal 4 competitiedagen te kunnen spelen! Kun je dit niet, geef je dan op als reserve. Bij het opgeven van het aantal teams aan de KNLTB zullen we rekening houden met het aantal spelers dat minimaal 4 keer kan spelen. Competitieleden die voor meerdere verenigingen uitkomen zijn verplicht minimaal 4 keer per vereniging mee te doen.

3. Je schrijft in als persoon, niet als team.Wel kun je een voorkeur aangeven voor de teamsamenstelling, hier zal zo veel mogelijk rekening mee worden gehouden.

4. Op het inschrijfformulier is er een voorselectievan een aantal competitiesoorten gemaakt.

Het is mogelijk om aan een andere competitiesoort dan de voor geselecteerde opties mee te doen indien je daarvoor voldoende teamgenoten weet te vinden.

Je kan je inschrijven voor meerdere competities op verschillende dagen. Gaarne aangeven aan hoeveel verschillende competities je zou willen meedoen. Ook je voorkeur s.v.p. aangeven.

5. In 2017 is een nieuwe competitie van start gegaan: 8&9 Tennis. Deze competitievorm is speciaal voor speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau. LTC De Schenge biedt (bij voldoende belangstelling) deelname aan deze competitie in het voorjaar 2020 ook weer aan op de donderdagavond.

6. Inschrijven via: https://form.jotformeu.com/62572356149360

Graag het formulier volledig invullen.