Jaar van oprichting : 1979
Locatie : Veerseweg 4 te Arnemuiden, klik hier voor een routebeschrijving
Telefoon   0118 602682
Accomodatie : Vier AA tennisroad banen met verlichting en een clubgebouw
Aard van de vereniging : Open, d.w.z. iedereen kan lid worden
Organisatie : Aangesloten bij de K.N.L.T.B onder lidnummer 84657
Verenigingsjaar : Van 1 oktober t/m 30 september
Aantal leden : Ca. 100 waarvan ongeveer 10 jeugdleden

Contributies

Senioren : € 130,00 Junioren (t/m 17 jaar) : € 72,50
Kennismakingslidmaatschap Senior : € 80,00 Kennismakingslidmaatschap jeugd : € 50,00
Competitie lid : €40,00  Introducé   €5,00

Evenementen
Elk jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld gezelligheidstoernooien, clubkampioenschappen en zeker niet te vergeten ons eigen open Arne Tennis Toernooi voor de senioren en het Jeugd Tennistoernooi voor onze junioren. Iedereen kan voor de verschillende activiteiten inschrijven.

Diversen
Onze vereniging geeft, vanwege een gebrek aan vrijwilligers, geen clubblad meer uit. Informatie zoals zoals interne gezelligheidstoernooien, inschrijfformulier voor lidmaatschap etc. zult u van de website moeten afhalen. Sinds 1990 is de vereniging in het bezit van een prachtig clubhuis met uitstekende kleedruimtes en een oergezellige kantine.

Ten slotte nog dit : Ons devies : “Tennis voor iedereen.

Wij hopen u binnenkort op onze banen te kunnen begroeten.